[LUG] Statut

Darko Stojcev atom1c at linux.net.mk
Mon Sep 16 21:36:45 UTC 2002


> shto jas ja krstiv "Sloboden Softver Makedonija".

Абе панкер, за да се користи името Македонија у името на организацијата
треба цела една процедура низ суд да помине со кило формулари и дополнителни
трошоци за да дозволат. Кој ќе кумува?


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list