[LUG] Statut

Vasko Mitanov vaskom at freemail.com.mk
Mon Sep 16 22:06:02 UTC 2002


|> shto jas ja krstiv "Sloboden Softver Makedonija".
|
|Абе панкер, за да се користи името Македонија у името на организацијата
|треба цела една процедура низ суд да помине со кило формулари и дополнителни
|трошоци за да дозволат. Кој ќе кумува?

А само "Организација за слободен софтвер" :-) ОСС , баш делува ко она
името на оние саунд бластерите :-))
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list