[LUG] Statut

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Sep 16 22:11:42 UTC 2002


pa "Sloboden Softver Makedonija" bi mu doshlo SSM, "Free Software Macedonia"
FSM ... jebi ga.. :)

ufo

----- Original Message -----
From: "Vasko Mitanov" <vaskom at freemail.com.mk>
To: <lug at lists.linux.net.mk>
Sent: Tuesday, September 17, 2002 12:06 AM
Subject: Re: [LUG] Statut


> |> shto jas ja krstiv "Sloboden Softver Makedonija".
> |
> |Абе панкер, за да се користи името Македонија у името на организацијата
> |треба цела една процедура низ суд да помине со кило формулари и
дополнителни
> |трошоци за да дозволат. Кој ќе кумува?
>
> А само "Организација за слободен софтвер" :-) ОСС , баш делува ко она
> името на оние саунд бластерите :-))
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list