[LUG] Statut

Ivan Stojmirov ivans at linux.net.mk
Tue Sep 17 14:19:20 UTC 2002


Мислам дека треба да има и член според кој ќе се определи официјален меил 
клиент и чарсет на здружението заради унифицирање на мејловите.

У п матер... 5 мејлови со 5 различни чарсети од кои пола не дефинирани како 
што треба. Аман и од аутлук и од цп1251.
Користете мозила у уиндоус!
На крај краева, ако неможете да си ги средите клиентите подобро пишувајте 
латиница, барем сите ќе можеме да прочитаме.

БТЊ
Уфо, како можеше да го пратиш како .доц фајл статутот? Па згора на се со Мац Ц 
Тимес куцан. Бог да чува!


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list