[LUG] Statut

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Tue Sep 17 17:10:50 UTC 2002


Во својата последна порака, Ivan Stojmirov напиша:

| Мислам дека треба да има и член според кој ќе се определи официјален меил 
| клиент и чарсет на здружението заради унифицирање на мејловите.

Не туку администраторот на листава треба да ја модерира (тоа си ти
милсам), и се што не чини да го брише или прво да го среди па да го прати.

-- 
Новица

Question Authority Think For Your Self
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list