[LUG] more statuti - more mailovi :)

Darko Nikolovski DarkoN at npk.com.mk
Thu Sep 19 16:21:41 UTC 2002


Абе UFO дај веке еднаш среди си тоа маил клиентот . .  само се дуплираш

инаку колку за собирањето  . .  ја би у кафана поинтересно е не за друго
. . . мислам у парк ке треба да ја газиме травата . .  а знаете како
викаат  . .  _______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list