[LUG] Re: Statut

AvrosA avrosa at freemail.org.mk
Sat Sep 21 00:03:38 UTC 2002


Добро бе луѓе, сабајле си е сабајле, ама и јас мислам дека скоро никој
нема да дојде толку рано денски. Уствари ако добро разбрав ние сакаме
да направиме нешто на доброволна база, а не за мобилизација на здравите
сили против непријателите на слободниот софтвер па да ги фаќаме на
спиење. Стварно дајте нека биде попладне.

АвросА

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list