[LUG] lista

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Sun Sep 22 11:17:44 UTC 2002


Администраторе, до e-mail адресиве на листава секој може да дојде. Дај
исклучи ја таа можност. Листата не членови нека не ги прикажува
адресите.


-- 
Новица

Question Authority Think For Your Self
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list