[LUG] lista

Ivan Stojmirov ivans at npk.com.mk
Mon Sep 23 06:51:21 UTC 2002


On Sunday 22 September 2002 13:17, Novica Nakov wrote:
> Администраторе, до e-mail адресиве на листава секој може да дојде. Дај
> исклучи ја таа можност. Листата не членови нека не ги прикажува
> адресите.

Средено.

Него, јас поради технички причини неможев да присуствувам на собирот во 
сабота.
Ај ако може на кратко, што се деси, што се одлучи.поздрав
Стојмир
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list