[LUG] lista

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Tue Sep 24 10:16:55 UTC 2002


Во својата последна порака, Ivan Stojmirov напиша:

| Ај ако може на кратко, што се деси,

Се испија неколку пива, вина и чаеви.

| што се одлучи.

Па ништо дефинитивно не се одлучи. Статутот го земав јас да го
дообработам и го чекам уфо да ми прати електронска верзија. Имаше некои
муабети за проекти и тоа.

-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list