Radio emisijata

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Tue Apr 22 08:37:11 UTC 2003


Иле, дали ќе знаеш кога може да добиеме копија од снимката на емисијата
за да ја стримуваме преку интернет ?

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list