A be

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Apr 22 18:02:30 UTC 2003


На 22 апр 2003 (вторник), Ivan Stojmirov напиша:

> >stojmir at linux.net.mk 
> >Ако побара повеќе од 40 денари ќе пишеш тука пак...
> 
> Шо, да не ме тепаш?   :-)

Мислиш не, доста беше 100 денари цеде да лихварите.

> И не шири дезинформации... јас никогаш не сум имал (и не планирам да 
> имам) Kylix.

Епа добро мислев ти си дистрибутер за *, тогаш mksoft at mail.com.mk. :)
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list