за Кбабел?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 23 18:19:38 UTC 2003


Вистина ли е дека само таа 1.2 бета верзијата што ја користевме на 
маратонот има "Create Database" за создавање на база од преведените .po 
датотеки? Ја ги имам сите верзии пред оваа 1.2 и во ниедна ја нема таа 
опција.

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list