za preveduvanje na ooo help - konechno vo koe lice?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 23 20:26:43 UTC 2003


Па многу едноставно, во целиот хелп ако му се обраќаш на читателот со ТИ 
тогаш првото, а ако му се обраќаш со вие тогаш второто. :)

Georgi Stanojevski wrote:

>Прашање: 
>
>Овие екстензии на датотеката од една страна овозможуваат подобра
>прегледност ако ПРЕБАРУВАШ многу датотеки...
>
>Овие екстензии на датотеката од една страна овозможуваат подобра 
>прегледност ако ПРЕБАРУВАТЕ многу датотеки...
>
>  
>


-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list