za preveduvanje na ooo help - konechno vo koe lice?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Apr 23 20:48:35 UTC 2003


На 23 апр 2003 (среда), Arangel Angov напиша:

> Па многу едноставно, во целиот хелп ако му се обраќаш на читателот со ТИ 
> тогаш првото, а ако му се обраќаш со вие тогаш второто. :)

Спамер!!!

Ти да го преведуваш целиот хелп.
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list