za preveduvanje na ooo help - konechno vo koe lice?

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Wed Apr 23 21:44:55 UTC 2003


On Wed, 23 Apr 2003 22:13:04 +0200, you wrote:

>На 23 апр 2003 (среда), Zlatko Trajceski напиша:
>
>> Moze da pocne preveduvanjeto na help -ot na ooo!
>
>Прашање: 
>
>Овие екстензии на датотеката од една страна овозможуваат подобра
>прегледност ако ПРЕБАРУВАШ многу датотеки...
>
>Овие екстензии на датотеката од една страна овозможуваат подобра 
>прегледност ако ПРЕБАРУВАТЕ многу датотеки...

Мислам подобро е со ВИЕ е подобро да се обраќаме - друго мислење? 


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list