za preveduvanje na ooo help - konechno vo koe lice?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 23 21:59:07 UTC 2003


Најдобро да се обраќаме како што се обраќавме и во преводот на опен 
офис, а тоа е ако не се лажам со ТИ.

Zlatko Trajceski wrote:

>Мислам подобро е со ВИЕ е подобро да се обраќаме - друго мислење? 
>
>
>  
>


-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list