Dobivawe na CD za openoffice na Makedosnki jazik

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Apr 24 16:31:46 UTC 2003


Riste Pejov wrote:

> Чекај, секаде пишува дека цената слободниот софтвер треба да биде цената
> една разумна репродукција. Што значи цената на една разумна репродукција
> може да се толкува од 50 до 150 денари.
>


Абе кој сака може да продава опен офис па и по 200 и по 500 денари ако 
сака. Важно е луѓето да знаат дека софтверот е слободен/бесплатен и дека 
можат да го набават секоја недела во Пингвин паб по цена од 50 денари да 
речеме. Ако треба јас ќе снимам цда секоја недела и готово. А ова за 
цдтекиве може да се стават на сајт ако се сложувате сите.

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list