Fwd: [Mkde-l10n] Dobivawe na CD za openoffice na Makedosnki jazik

Ivan Dimitrov iko_zeko at PunkAss.com
Thu Apr 24 12:59:02 UTC 2003


Јас мислам дека цената не треба да биде над 50 денари... сетете се дека 
акцент стававме на тоа дека ООО е и бесплатен...мислам дека треба да 
продолжиме така... нема којзнае колку да се збогатиме од продавање цд-а.

Инаку, мислам дека може да ставиме маички да се продаваат зошто на 
саемот имаше голем интерес...сеа пошто сме невладина орг. не смееме да 
продаваме па затоа нека стои на сајтот дека "маички може да најдете кај 
Ристе..." и слично...


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list