SKY-SOFT

Aleksandar Simonovski alek19 at unet.com.mk
Thu Apr 24 21:54:50 UTC 2003


Прашање: Дали знаете за SKY-SOFT?

Кој не знае тоа е CD-тека која има преку 6000 наслови
од игри и филмови за изнајмување.Не вклучувајки ги програмите
кој не се изнајмуваа :))
Арно ама сега со законов рафтовите на двата ѕида се потполно празни.

Инаку јас сум добар пријател со дечките па кажете дали сакате да
им дадам некаков предлог за да продаваат(шират) слободниот софтвер. 


-- 
Alek


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list