Dobivawe na CD za openoffice na Makedosnki jazik

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Fri Apr 25 16:46:46 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во петок, 25 април 2003, во 17:03:03 часот
[Гринич +0200] (што е 17:03 каде што живеам јас) Stojcev напиша: 

> Глиша, ако тебе времето и маката да изрежеш една дистрибуциjа ти е
> бесплатно, можеш ако сакаш ти да им плаќаш на луѓето што ќе земат ОО и
> дистро од тебе :)

Како бнеше она, Linux е бесплатен ако времето ти е безвредно.


> ПС Стоjмир сигурно не отишол негде каjшо има 2мегабитен линк и направил
> "Јуху, дечки, 210МБ ќе ви бидат проблем? Аj набрзинка ќе ве молам" Се си има
> своjа цена :)

Сигурно тоа го направил. А ако не го направил еве јас ви се нудам да ви ги
симнам сите дистрибуции за 1000 ден по цеде :)

Нормално се шалам, беспари ќе го направам тоа.

Како и да е, за проблемов мислам дека ако некој има есап да ги реже по 50,
нека ги реже. Тие што мислат дека е малку пари нека не прават ништо, ако има
мањак тогаш се убацува тој за 100 :)
Најголема грешка е Сојузот на синдикати да продава нешто по различни цени :)


-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
Алкохолот е нашиот најголем непријател. Само кукавиците бегаат од
непријателот!

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list