Cestit praznik

Aleksandar Balalovski, @ Gemidjy Software gemidjy at freemail.org.mk
Wed Apr 30 20:51:09 UTC 2003


   
    Дали тоа со трудот, дека режењето бара труд и време, налага да 
мислиме дека и програмирањето треба да се наплаќа оти за тоа треба труд 
и време а богами и нерви, МНОГУ ПОВЕЌЕ отколку режење CD..едноставно не 
бев јасен

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list