Cestit praznik

Ilija Iliev strumjan at mol.net.mk
Sun Apr 27 05:21:09 UTC 2003


Ваистина воскресе!

Изгледа и мојот мејл воскресе (Фала им на Игор и Глиша:)

Овој празник треба да се прогласи и за празник на организацијата ни, оти 
е празник на најголемата и најважната слобода - човековата слобода!

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list