Makedonska distribucija

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Aug 15 09:36:57 UTC 2003


> 2. Покрај КДЕ, оти не и ГНОМ, па и ЦрнаКутија (стил Twice оти е
> црвено и црно и на него кирилицата си работи)
> 3. Audacity го предложив оти си е преведен (како така) на македонски
> и така си оди во официјалната верзија

Ок е додавањето на најразлични програми, но прво и најбитно е да се 
среди убаво платформата... после лесно се додаваат додатоците... 

а ГНОМ не е доволно преведен сега за сега.

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      The dark ages were caused by the Y1K problem.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list