Makedonska distribucija

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Aug 22 16:13:05 UTC 2003


Дамјан Георгиевски wrote:
>>5. Варијации на тема кодно име за првата македонска Линукс
>>(неелектро) дистрибуција:

Ај за на состанокот во недела, некој нека ги собере сите предлози и да 
ги донесе на хартија. Па да разгледаме на лице место.

Додадете го и РевОС.-- 
!edis gnorw eht morf siht ta gnikool era uoY_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list