Makedonska distribucija

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Aug 16 17:18:05 UTC 2003


На 16 авг 2003 (сабота), Misa Popovic напиша:

> > Волшебно Самарче Linux.
> 
> ОСлободен (OSloboden)... ако сакате и лого може да дизајнирам :-)

До сега најдобар предлог. 

Уште во името да се вметне дека е "live-cd", за да се остави простор за
нормална хард-диск варијанта со ова име пошто стварно ми се 
допаѓа имево.

Можеби во логото да ја има таа каратеристика а името да е исто?

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list