Alpha1 na Makedonskata Linux Distribucija (version codename "5ko")

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Aug 21 14:11:46 UTC 2003


Ivan Stojmirov wrote:

> ~ Ми треба доброволец да ги преведе овие .po фајлови (конфигурирање на 
> мрежа и инсталација на HDD).
> http://penguin.linux.net.mk/stojmir/morphixinstaller.pot
> http://penguin.linux.net.mk/stojmir/networkconf.pot 


Ги земав ја и двата фајла, не се големи може и денес да ги завршам.


-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list