Alpha1 na Makedonskata Linux Distribucija (version codename "5ko")

Новица Наков novica at bagra.net.mk
Thu Aug 21 16:25:00 UTC 2003


Ivan Stojmirov напиша: 

> ~ Ако некој има желба за вклучување на некој софтвер во дистрибуцијата,
> нека каже (пожелно е софтверот предходно да го преведе).

Psi? :)

-- 
Новица

There is no patch for stupidity.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list