firebird 1.4

Новица Наков novica at bagra.net.mk
Thu Aug 21 19:41:46 UTC 2003


Преведувам .jar-ови од него. Сака некој друг?
Уфо, слушам ти си сакал со 1.5а да се бавиш. Дај да се координираме. :)


-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list