за Мозила

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Aug 22 02:34:54 UTC 2003


Сакам да известам дека мозилата почна да се преведува. Ги поделивме 
датотеките по пола со Зоки од Кочани (вредниот дечко од МКДЕ тимот :) ). 
Со оглед на тоа дека нема појше од 4000 стринга, преводот може да биде 
готов дури и за неколку дена.

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list