за Мозила

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Aug 22 16:16:51 UTC 2003


На 22 авг 2003 (петок), Arangel Angov напиша:

> Сакам да известам дека мозилата почна да се преведува. Ги поделивме 
> датотеките по пола со Зоки од Кочани (вредниот дечко од МКДЕ тимот :) ). 
> Со оглед на тоа дека нема појше од 4000 стринга, преводот може да биде 
> готов дури и за неколку дена.

Како бе 4000 стринга?

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list