за Мозила

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Aug 23 14:50:06 UTC 2003


Новица Наков wrote:

>Arangel Angov напиша: 
>
>  
>
>>Со оглед на тоа дека нема појше од 4000 стринга
>>

Коа го земав преводот од Ацо, ми кажа дека имало само околу 4000 стринга...
Ако не е така, моеш ли да провериш на мозила транслаторот колку стринга 
има, пошто ја преведум у кбабел

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list