за Мозила

Новица Наков novica at bagra.net.mk
Fri Aug 22 16:28:22 UTC 2003


Arangel Angov напиша: 

> Со оглед на тоа дека нема појше од 4000 стринга

Кој е луд овде? Јас имам кај мене од 0.6.1 FB 4 тегли. Сите треба да се 
преведат и вика дека се на се се измеѓу 12 и 15 илјади стрингови. Да, голем 
дел од нив се повторуваат и сл. Сега не ми е јасно како може целата Мозила 
да има 4000? 
Јас во прв момент си помислив дека овие се истите тегли за Мозила, пошто има 
и делови за Composer...

Што е форава?
-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list