Struen udar

strumjan strumjan at mol.net.mk
Wed Aug 27 21:06:31 UTC 2003


Пријатели
поркава може не е за овде ама не знам кој може да помогне.

Изгорени се од струен удар електрониките на два хард диска. Потребни се 
сега такви исти исправни за да се замени електрониката и да се симнат 
податоците. После се враќа се по старо.
Хардовите се:
    MAXTOR model 5T020H2  20Gb/7200 RPM
    SEAGATE MEDALIST 8420  8,6GB

Ако некој има ваков или вакви дискови и сака да помогне нека ми се јави 
на мејл (види горе:), на домашен телефон 3073207 или пак на мобилен 070 
792232

Ај белким ќе има спас.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list