kampanja SakamDaZnam...

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Sun Aug 31 21:59:47 UTC 2003


http://www.slobodensoftver.org.mk/SakamDaZnam/baneri/poster.pdf
>
> Идејата е интересна ама изведбата не е во ред. :)
> Ставите малку графика... Ивс, Игор вие ова го работите дај направете

Идејата мене не ми се допаѓа...гну-то би можело да се замени со логото на
ссм, многу попријатно делува. Додатна графика не е потребна, ќе дојде до
сатурација со детали и постерот ќе се изгуби. Едноставност, читливост и
прегледност пред се.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list