kampanja SakamDaZnam...

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Aug 31 22:40:49 UTC 2003


На 31 авг 2003 (недела), Stojcev Darko напиша:

> http://www.slobodensoftver.org.mk/SakamDaZnam/baneri/poster.pdf
> >
> > Идејата е интересна ама изведбата не е во ред. :)
> > Ставите малку графика... Ивс, Игор вие ова го работите дај направете
> 
> Идејата мене не ми се допаѓа...гну-то би можело да се замени со логото на
> ссм, многу попријатно делува. 

Па го има логото. У секој случај направи друга верзија. :)

> Додатна графика не е потребна, ќе дојде до
> сатурација со детали и постерот ќе се изгуби. Едноставност, читливост и
> прегледност пред се.

На хартија изгледа празно и глупо.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list