[Ossm-members] Re: Suse 9.0

Ilija Gospodinov ilijagosp at on.net.mk
Mon Dec 1 15:39:49 UTC 2003


On Mon, 01 Dec 2003 15:38:03 +0100, дамјан г. <mk at net.mail.penguinista>
wrote:

>Дали некој го има Сусе 9.0, или знае како се инсталира верзијата од ФТП, или
>знае како се прави install iso ftp верзијата.

Мислам дека не може да се направи iso од фтп верзијата. За тоа како се
инсталира преку фтп, имаше детално на самата страна. Ако е битно, да го
бутнам во муле, фул го има сите 5 цедеа :)
-- 
Ilija Gospodinov
Starterz Hopp Inc.
In the province of the mind, there are no limits.

mailto:ilijagosp at on.net.mk More information about the Ossm-members mailing list