[Ossm-members] Re: Suse 9.0

Ljupcho ywhcpbfg at serrznvy.bet.zx
Mon Dec 1 15:54:23 UTC 2003


On Mon, 01 Dec 2003 16:39:49 +0100, Ilija Gospodinov wrote:

> On Mon, 01 Dec 2003 15:38:03 +0100, дамјан г. <mk at net.mail.penguinista>
> wrote:
> 
>>Дали некој го има Сусе 9.0, или знае како се инсталира верзијата од ФТП, или
>>знае како се прави install iso ftp верзијата.
> 
> Мислам дека не може да се направи iso од фтп верзијата. За тоа како се
> инсталира преку фтп, имаше детално на самата страна. Ако е битно, да го
> бутнам во муле, фул го има сите 5 цедеа :)

Епа ај бутни го па не некого може да му сврши работа :-))))))More information about the Ossm-members mailing list