[Ossm-members] Re: Suse 9.0

Ilija Gospodinov ilijagosp at on.net.mk
Mon Dec 1 22:21:44 UTC 2003


On Mon, 1 Dec 2003 16:54:23 +0100, Ljupcho wrote:

> Епа ај бутни го па не некого може да му сврши работа :-))))))

За да бутнам 5 цедеа во муле, треба ЕПТЕН да се завршува некоја работа :)
Вака, фурајте си Slackware и сите задоволни :))
-- 
Ilija Gospodinov
Starterz Hopp Inc.
In the province of the mind, there are no limits.

mailto: ilijagosp at on.net.mkMore information about the Ossm-members mailing list