[Ossm-members] Договорот со Microsoft се потпишува утре

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Dec 2 16:47:46 UTC 2003


Според сите индикации, а и според текстовите во Дневник и Утрински утре 
3.12.2003 се потпишува договорот помеѓу владата на РМ и Мајкрософт.

Времето на потпишување најверојатно е околу 11:00 часот.
Кој сака може да помине и да изрази јавно несогласување со 
потпишувањето.

претставници на Слободен Софтвер Македонија ќе бидат таму нешто покасно 
на закажаната средба со претставници од Мајкрософт (појма немам зашто - 
најверојатно сакаат да се исперат како сме биле вклучени и сл.).




-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

	Failure is not an option. It comes bundled with your Microsoft product.




More information about the Ossm-members mailing list