[Ossm-members] PostNuke - Phoenix

klimenta at chombe.org klimenta at chombe.org
Tue Dec 2 20:26:45 UTC 2003


Инсталирав ова чудо и све супер, арно ама тоа poll-от не ми прифаќа кирилични
знаци и ги прикажува како Шт&# итн... Финта е што сите други
сетинзи, како на пр. името на сајтот, слоган итн ги прикажува кирилични.
Кај грешам? 

Фала...
More information about the Ossm-members mailing list