[Ossm-members] Re: PostNuke - Phoenix

klimenta at chombe.org klimenta at chombe.org
Tue Dec 2 21:04:36 UTC 2003


klimenta at chombe.org wrote:
> Инсталирав ова чудо и све супер, арно ама тоа poll-от не ми прифаќа кирилични
> знаци и ги прикажува како Шт&# итн... Финта е што сите други
> сетинзи, како на пр. името на сајтот, слоган итн ги прикажува кирилични.
> Кај грешам? 

Ок е, сменив тоа јазикот и сеа работи ОК. Ептен порн изглеа оваа новава 
верзија.

More information about the Ossm-members mailing list