[Ossm-members] нови xpi-ја за вас прекрасни луѓе :)

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 5 15:07:49 UTC 2003


Драги корисници на MozillaFirebird и MozillaThunderbird,

Еве ви нови xpi-ја. 
www.softver.org.mk/novica/TB-mk-MK-0.3.xpi
www.softver.org.mk/novica/FB-mk-MK-0.7.xpi

Полно грешки во преводот се поправени и xpi-јата до сега во домашни услови 
се однесуваа одлично. Значи xpi-јава се тестирани на официјалните верзии на 
FB и TB, и тоа на штотуку отпакувани програми. Добро би било да проверите 
дали работат со некои понови nightly builds (ако некој користи такви), дали 
прават проблеми на програми кои се разработени: програми со bookmarks, 
ектензии, теми итн. и дали може да се инсталираат екстензии по 
инсталирањето на xpi-то.

По инсталирањето стартувајте FB и TB со -UILocale mk-MK -contentLocale MK.


-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list