[Ossm-members] нови xpi-ја за вас прекрасни луѓе :)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Dec 5 18:26:55 UTC 2003


На 05 дек 2003 (петок), Дамјан Георгиевски напиша:

> Се вратив на 0.7 и работи преводот според твоето упатство:
> /opt/MozillaFirebird/MozillaFirebird -UILocale mk-MK -contentLocale MK

Ај направи барем линукс билд и смени го во ossm.org/mozilla/linux/*. 

A ако некој направи windows билд нека му го прати на Дамјан пошто јас 
сум хендикепиран.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list