[Ossm-members] нови xpi-ја за вас прекрасни луѓе :)

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 5 17:45:54 UTC 2003


Да, најверојатно е тој mk-MK.jar-от што прави цело време проблеми. Валјда 
луѓето од mozilla.org ќе ги средат баговите таму. :)
Инаку колку што онака прогледав во TB нема вакви провејувања на англиски 
зборови (додуше можда има некој забутан кој не е преведен.)
Преостанува уште оние access копчињата да се досредат.


-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list