[Ossm-members] Re: Slackware 9.1 problem pri instalacija

Smoki smoki at freemail.org.mk
Fri Dec 12 02:20:46 UTC 2003


Во <3fd5bbc5 at news.mt.net.mk> дамјан г. напиша:


>Од кај ги симна iso-ата?

Од Глиша :)

>Најлесно да ги провериш е со md5sum-ата на iso-то, која можеш да ја симнеш
>од таму кај што си ги симнал iso-ата, или да ја провериш md5sum-ата на сите
>пакети посебно (на CD-то има CHECKSUMS.md5 еден фајл).

Ги проверив и добри беа. Не знам што беше проблемот. После ги
ископирав на хард и од таму направив инсталација. Сега неќе иксот да
се дигне. Имам делта да-570 монитор и Geforce 2 mx 400 64. Сигурно
грешам во Modes мониторот, али кај и да е ќе го решам.More information about the Ossm-members mailing list