[Ossm-members] Re: Slackware 9.1 problem pri instalacija

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Dec 11 20:24:22 UTC 2003


На 11 дек 2003 (четврток), Smoki напиша:

> >Од кај ги симна iso-ата?
> 
> Од Глиша :)

Моите работат совршено, ич не ми е гајле можда тој што ти ги пренесуваше ги
изгребал по пат. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list