[Ossm-members] некои предлози за идната година на ОССМ?

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Dec 11 23:11:19 UTC 2003


Пошто се ближи крајот на оваа година добро би било да видиме некои предлози 
за идните активности на ОССМ, се разбира ако ги имате. Па фрлете некоја 
линија за тоа што мислите дека ОССМ треба да направи во наредната година, и 
така треба да се пишува програма за работа. Идеите секако ќе бидат корисни.

Исто така, се надевам дека овде ќе видиме и рекапитулар на изминатите 
активности и нивниот успех. :)
-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list