[Ossm-members] Re: Linux 2.6.0-test11

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Sun Dec 14 16:25:01 UTC 2003


>> Сега го ставив и на работнава машина, fuck нешто е чудно - многу е брзо
>> ... све.
>> 
>> Или reboot-от му годеше, или 2.6 прави некоја магија или уствари xfree nv
>> driver-от е бољи него proprietary nvidia драјверот (барем за 2D).
> 
> Откри што беше?
> Ако е ептен побрзо, да ставам 2.6.. :)

не открив,
имав некој проблем со USB-bluetooth-от, и пак сум на 2.4.23 - барем на
работа не можам толку да експериментирам.

Но факт е дека во 2.6 е прилично подобрена интерактивност и сл...


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

Боже,
  дај ми сила да го издржам она што не можам да го менувам,
  храброст да го изменам она што можам,
  и мудрост да ги разликувам двете.More information about the Ossm-members mailing list