[Ossm-members] Re: Linux 2.6.0-test11

Danko Ilik danko at on.net.mk
Sat Dec 13 16:48:58 UTC 2003


On Thu, 11 Dec 2003 21:44:22 +0100, дамјан г. wrote:
> Сега го ставив и на работнава машина, fuck нешто е чудно - многу е брзо ...
> све. 
> 
> Или reboot-от му годеше, или 2.6 прави некоја магија или уствари xfree nv
> driver-от е бољи него proprietary nvidia драјверот (барем за 2D).

Откри што беше?
Ако е ептен побрзо, да ставам 2.6.. :)

More information about the Ossm-members mailing list